5 gustări sănătoase înainte de culcare

Un lucru este cert, dacă vrei să slăbeşti, atunci trebuie să generezi un deficit caloric. Numărul de calorii pe care le consumi în fiecare zi fac o diferenţă majoră. Dar când foamea loveşte fix la orele înaintate ale serii, vă recomandăm următoarele gustări în loc de pizza sau un bol de ingheţată.

1. Brânză cottage cu avocado

Această gustare este plină de proteine, fibre și grăsimi bune

Brânza cottage este o bună sursă de proteine naturale, conține de asemenea triptofan, un aminoacid esențial care poate să inducă starea de somnolentă.

Sfat: adaugă câteva felii de avocado la brânza de vaci. Aceste grăsimi polinesaturate sunt bune pentru nivelul colesterolului și sistemul cardiovascular.

Avocado cu cottage cheese

2. Morcov cu humus

Aceasta este o gustare ideală pentru noapte. Acizii grași valoroși, proteinele și fibrele de înaltă calitate vă permit să vă simțiți plini fără a vă încărca stomacul.

Morcov cu humus

3. Măr cu unt de arahide

Dacă îți este foame înainte de culcare, taie un măr în felii și pune una sau două lingurițe de unt de arahide deasupra. Are un gust atât de bun! Dar asigură-te că utilizezi unt natural de arahide. Nu trebuie să conțină ulei de palmier, zahăr sau alți aditivi.

Această combinaţie plină de fibre conţine enzime care susţin o digestie eficientă

mar cu unt de arahide

4. Iaurt grecesc cu afine

Știați că afinele sunt extrem de bogate în nutrienți? Acestea conțin o mulțime de antioxidanți, care au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Acestea sunt, de asemenea, scăzute în calorii. Împreună cu iaurtul grecesc formează o gustare bogată în proteine.

Iaurt grecesc cu afine

5. Pâine integrală cu șuncă

O felie de pâine prăjită cu două felii de șuncă cu conținut scăzut de grăsime poate satisface poftele înainte de a merge la culcare. În plus, această gustare este scăzută în calorii (doar 150 în total) și conține 10 g de proteine.

Paine integrala cu sunca

Spor la antrenament!

2020-09-08T08:32:15+02:00

One Comment

  1. Andrei August 17, 2017 at 9:25 am - Reply

    Si domnita din poza este tot pentru micul dejun?

Leave A Comment