Antrenament Umeri: Doua rutine pe care trebuie sa le incerci!

In acest articol o să prezint două antrenamente pentru umeri, mai exact dezvoltarea deltoizilor. Arnold spune… daca umerii sunt un punct slab al fizicului tău, ajustează-ți antrenamentul pentru a face mai multe serii si mai multe exercitii pentru deltoizi si utilizează cât mai multe metode de soc posibile pentru a lucra zona cu intensitate maximă.

Poți folosi aceste rutine în ciclicitate, câteva săptămâni fiecare, sau le poți alterna (heavy day / light day). Indiferent de abordarea pe care o alegi, cel mai important este să te simți bine în sala de antrenament.

Antrenament umeri: Rutina nr. 1

Vei executa 2 seturi a câte 6 repetări (seturi de lucru). Excluzând seturile de încălzire și pregătitoare. Folosește greutăți mari, dar nu te hazarda, menține forma.

  • Împins cu haltera din șezut superset cu împins din picioare (Push press)

Vei executa 2 seturi a câte 6 repetări pentru primul exercițiu, iar pentru al doilea vei executa 2 seturi cu maxim de repetări. Vei lucra cu aceeași greutate pentru amandouă.

Se vor face 3 seturi a câte 8 repetări pentru primul exercițiu, iar pentru al doilea 3 seturi cu maxim de repetări. Folosește aceleași greutăți pentru ambele exerciții.

Vei face 3 seturi a câte 8 repetări, pe fiecare braț. Controlează mișcarea.

Se vor face 3 seturi a câte 8 repetări.
 Antrenament umeri

Lou Ferrigno (poza preluată de pe Bodybuilding-pics.com)

Antrenament umeri: Rutina nr. 2

Vei face 2 seturi a câte 12 repetări pentru primul exercițiu, iar pentru al doilea se vor face 2 seturi a câte 10 repetări.

  • Ridicări laterale din stând

Vei executa 2 seturi a câte 12 repetări.

Vei executa 3 seturi a câte 10, 12 si respectiv 15 repetări.

Vei executa 3 seturi a câte 10, 12 si respectiv 15 repetări
Spor la antrenament!
2018-09-28T08:06:09+00:00

Leave A Comment